Hier kunt u enkele vragen en reacties op deze website lezen.
Het zijn ervaringen van personen met vaginisme en hun partners en reacties van lotgenoten en therapeuten.

vaginisme

Posted by Sarah 
Sarah
vaginisme
hey Lotte,

wat ben ik blij dat ik deze site ontdekt heb. Ik denk dat ik ook vaginisme heb, ik ben er bijna zeker van en het beheerst mijn leven. Ik voelde mij niet perfect en ik heb het gevoel dat ik mijn partner niet kan geven wat zowel ik als hij wil. Maar ik wil wel zeggen dat ik een heel lieve partner heb, die mij verstaat, we kunnen er ook over babbelen.
Dit probleem is er al een hele tijd, ik ben vorig jaar naar een gyneacoloog geweest en die zei dat mijn bekkenbodemspieren constant gespannen staan. Dus kreeg ik ook de oefeningetjes voorgeschoteld maar die helpen niet.
Ik wil graag een consultatie met een seksuologe om oplossingen te zoeken. Ik zat werkelijk in zak en as maar nu ik deze site gelezen heb, voel ik mij heel wat beter.
Ik heb ook al gekeken naar die site om seksuologen op te zoeken in je buurt maar ik weet niet goed welke gespecialiseerd zijn in mijn problematiek. Kun jij mij daarbij helpen? Ik woon in Vichte, dicht bij Kortrijk maar ik zie er geen graten in om gans Belgiƫ af te reizen om dit probleem op te lossen.
vriendelijke groetjes en dankuwel

Sarah

hey Lotte,

ik heb een vraagje, zou het eventueel mogelijk zijn om met u een afspraak te maken. Jij bent gespecialiseerd in deze problematiek en ik heb al, raar maar waar, een vertrouwd gevoel met jou.
Hoe doe ik dit het best? Neem ik contact op via mail of bel ik u op?
met vriendelijke groeten

Sarah
Lotte Loones
Re: vaginisme
Beste Sarah,


Vooreerst wil ik je bedanken voor het vertrouwen dat je in me stelt. Ik ben zeker bereid je verder te helpen.

Als je dit wenst kan je me altijd contacteren op het mailadres info@lotteloones.be voor meer informatie omtrent de behandeling.

Vriendelijke groet,
Lotte Loones.Edited 1 time(s). Last edit at 10/10/2012 08:15PM by vaginisme.