Branderig gevoel bij seks

Liever geen naam

hallo iedereen
het is heel moeilijk voor mij om over dit onderwerp te praten, ( met mijn man ) dus probeer ik het maar eens neer te schrijven naar jullie toe.
Ik ben een jonge vrouw van 34 jaar en heb ongeveer 3 jaar geen ” echte ” seksuele betrekkingen meer met mijn man. ( wij zijn 8 jaar gehuwd ).
Ik heb eigenlijk nooit zin in seks, maar probeer me er af en toe toch toe te dwingen om ” eraan te beginnen “. Soms geraak ik wel opgewonden door zijn strelingen, maar wanneer we dan verder gaan , mislukt het. Alles begint pijn te doen en sta ik binnenin precies in brand ( rond mijn vagina ).
Ik ben ongeveer een jaar geleden naar de huisarts gestapt met dit probleem, maar ik kreeg enkel een glijmiddel mee ( dat niets helpt ) en de raad om mij te ontspannen. Gemakkelijk gezegd.
Onze relatie lijdt hier heel erg onder, maar hoe moet het verder?
Waar kan ik terecht voor … ik weet niet wat ( behandeling of gesprek of … ? )

Radeloze ik.

Een andere man

Beste,

Een therapeut zoals mevrouw Loones zou een goed idee zijn. Ze helpt echt en de schrik die je nu hebt voor zo’n therapie zal ongegrond blijken, ze werkt ook samen met artsen om de medische kant ook te bekijken. En bovendien zal je man heel erg blij zijn en zal je voelen hoe je meer en meer “innig” gelukkig wordt, ook al lukt het misschien niet meteen om betrekkingen te hebben. Je zal je volwaardiger voelen en je onzekerheid zal langzaam verminderen. Jij en jullie zullen completer worden, je completer voelen. Als je wil, dan kan je er iets aan doen, maar niet zonder de juiste hulp.

Succes.

Liever geen naam

hallo
Wat was ik blij toen ik zag dat er gereageerd werd op mijn bericht.
Ik ga je raad zeker opvolgen en kontakt opnemen met Lotte Loones.
Dank je wel

Gelukkige ik. ( toch deels )

Een andere man

Geloof me, weldra word je helemaal gelukkig.

Shopping Cart