Geen vaginisme meer!

Anoniempje

Hallo,

Ik wil alleen even een berichtje plaatsen, misschien dat ik er mensen mee kan helpen. Ik ben 10 jaar lang vaginistisch geweest.
Niets wilde naar binnen, zelfs het topje van mijn pink niet. Ik was er heel erg onzeker over en mijn relatie is er ook door uitgegaan.
Vervolgens durfde ik jarenlang geen relatie aan en probeerde ik het een en ander uit op het one-night-stand-gebied, maar dit verliep helemaal slecht ik voelde me rotter en rotter.
Toen leerde ik een hele lieve jongen kennen en nu lukt het allemaal wel. Dus er is zeker hoop voor vrouwen bij wie het nu niet lukt.
Omdat ik echt wilde dat het nu ging lukken en niet wilde dat de relatie stuk ging, heb ik er veel over gelezen.
Mijn tips zijn; zorg dat met iemand bent die je echt leuk vindt. Hij moet veel geduld hebben en als je aan het vrijen bent, zorg dat je het lekker vindt, maar ga er NOOIT vanuit dat het deze keer MOET lukken.
Laat je lekker gaan en als je denkt dat je er aan toe bent en je wil wel dat hij in je komt, zorg dat dat je er niet aan denkt. Denk aan iets anders!
Het is net als bij de tandarts. Als je helemaal verkrampt in de stoel gaat liggen, dan doet het alleen maar meer pijn. Dus zorg dat je even ergens anders aan denkt en probeer je helemaal te laten gaan en ontspan!
En lukt het niet, nou dan lukt het gewoon niet. Genieten kan je ook op andere manieren! En misschien dat t de volgende keer wel lukt, maar dat zie je dan wel weer!!!
Geen haast, geen zorgen maken. Als je dit wel gaat doen, dan kom je in een cirkeltje waar je moeilijk weer uit komt.

Dus meiden: relax! Geniet gewoon van alles en dan lukt het op een gegeven moment misschien vanzelf wel, net als bij mij!

Shopping Cart