Genezen van vaginisme!

Roos

Hallo,

Voor alle vrouwen die deze website bezoeken omdat ze het niet meer zien zitten: je kan van je vaginisme genezen! Ik heb het zelf meegemaakt..
Ik ben 20 jaar en ik heb er al een aantal jaren last van. Op een bepaald moment heb ik beslist dat het zo niet langer verder kon. Dit was voor mij de moeilijkste stap: de eerste keer naar de dokter gaan. Die heeft mij dan doorverwezen naar een heel goede kinesiste. Na acht maanden therapie ben ik er deze week eindelijk in geslaagd op een normale manier seks te hebben zonder pijn. Ik heb het soms erg moeilijk gehad, ik voelde mij hierdoor ook minderwaardig. Maar het is allemaal de moeite waard geweest. Daarom zou ik iedereen willen aanmoedigen om in therapie te gaan. Er zijn echt mensen die je met veel geduld en begrip willen en kunnen helpen. Deze website is in elk geval een goed initiatief. Ik heb zelf gemerkt dat het echt wel helpt om het verhaal van anderen te horen en om er over te praten. Ik hoop dan ook dat deze site een succes wordt, want het is nog steeds een taboe en daarom is er ook zo weinig informatie over te vinden. Nog een tip: het boek ‘De gesloten vrouw’, ik heb het zelf nog niet gelezen maar naar ‘t schijnt is het wel goed.
Proficiat aan Lotte Loones voor dit initiatief, en iedereen die dit leest wens ik veel succes toe!

Groetjes van Roos x

Nathalie

Hallo,

Mijn naam is Nathalie, ben 22 jaar. Graag had ik met jou willen babbelen want ik denk dat ik hetzelfde probleem heb zoals jij heb gehad.
Ik kan nog altijd op geen normale manier seks hebben. De grootste oorzaak daarvan is angst denk ik. Vroeger was een aanraking er zelfs teveel aan, nu is dat al veel verbetert en krijg ik al 1 vinger naar binnen maar dat is ook alles. Heb jij msn? Had anders graag es geluisterd naar jouw ervaringen zodat ik weet dat ik ook niet de enige ben en dat dit probleem kan opgelost worden want ik zou niets liever willen. Mijn msnadres is nathalieandy@hotmail.com.

Vele groetjes en hopelijk tot binnenkort

Ann

hallo roos,

ik ben heel blij om uit iemands eigen ervaring te horen dat het genezen kan worden. Dat geeft toch weer meer hoop.
Ik heb zelf ook vaginisme, maar werd door mijn huisarts met een kluitje het riet in gestuurd.
Toen ben ik er zelf over gaan lezen en uiteindelijk ook op deze site terecht gekomen.

Graag zou ik daarom contact met je willen hebben over de behandeling want ik wil er ook iets aan doen!

Het probleem is dat ik tot nu toe nog geen concrete hulp heb gevonden want een sexuoloog zit alleen maar in Leuven.

Hopelijk hoor ik nog iets van jou

Groetjes, ann
ann_galle@hotmail.com

Shopping Cart