Vaginisme

Loes

Hallo,
Ik ben een meisje van 21 jaar en ik denk dat ik ook leidt aan een vorm vaginisme! Ik ben nu twee jaar samen met mijn vriend,en het eerste half jaar hadden we totaal geen probleem om sexueel contact te hebben! Maar het jaar dat nu gepasseerd is hebben we bijna geen of eigenlijk geen sexueel contact meer gehad,in de zin van dat hij niet meer in mij kan komen! Dit is zeer pijnlijk voor mij! Als hij toch in mij komt lig ik bijna te huilen van de pijn! Vingeren gaat af en toe wel, maar ook niet altijd!
Mijn vriend zegt altijd dat ik me moet ontspannen,terwijl ik vaak wel het gevoel heb dat ik ontspannen ben,en zelf niet goed weet wat er fout gaat!
Soms ben ik op voorhand al bang omdat ik denk dat ik pijn ga hebben! Ik kan met dit probleem bij niemand terecht buiten bij mijn vriend! En dit is voor mij een zeer pijnlijk onderwerp! Naar een seksuologe gaan zie ik momenteel niet echt zitten daar ik nog thuis woon, en ik vrees dat mijn ouders zich vragen gaan stellen, terwijl ik hier bij hun niet mee terecht kan!
Hoe kan ik geholpen worden?
Groetjes,

Loes

Nathalie

Dag Loes,

Ik begrijp je volkomen. Ik heb net hetzelfde probleem als jij maar ik heb nog nooit normale sex kunnen hebben. Ik weet dat het heel moeilijk is om er met iemand over te praten. Ik ben 2 weken geleden naar een gynaecoloog geweest en die was echt verschrikkelijk, hij wist gewoon niets van vaginisme. Kheb nu een afspraak gemaakt bij een seksuologe. Hopelijk levert dat iets op. Je mag mij altijd toevoegen op MSN want ik weet dat het veel deugd kan doen om er met iemand over te praten die net hetzelfde heeft. Mijn adres is: nathalieandy@hotmail.com

Vele groetjes en hopelijk tot binnenkort

Marit

Gynaecoloog is niet de aangewezen persoon om dit op te lossen, ook een gynaecoloog waar ik ben geweest lachte me gewoon uit.
Een seksuoloog in combinatie met fysiotherapie werkt heel goed! Ik ben er net mee begonnen en voel me er heel relaxed bij

Shopping Cart