Vibrator

Anoniempje

Ben 30 jaar en ik wil jullie iets voorleggen omdat ik graag wil weten of er mensen zijn die het zelfde als mij hebben. Heb dus ook vaginisme, gemeenschap met mijn vriend lukt niet , een uitstrijkje maken lukt niet, maar ik kan wel een vibrator naar binnen krijgen. Vraag mij af waar dit mee te maken heeft, heb nu al 4 pogingen gedaan om een uitstrijkje te laten maken maar het wil maar niet.

Heeft iemand dit ook?

Lies

Ja, nu net nog, wil een uitstrijkje laten maken en het lukte niet, 5 jaar geleden wel! Waarschijnlijk komt het doordat ik net paard had gereden, daarbij moet je vaak je kruis aantrekken. Kortom ik heb een hele sterke bekkenbodem. Nou mag ik morgen weer terug komen, in de hoop dat alles weer ontspannen is. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo’n fan van dit onderzoek ben dus dat zal er ook wel mee te maken hebben.
Je bent dus niet alleen met je probleem.
Groetjes,
Lies

Sofie

Bij mij is het vergelijkbaar, maar toch wat anders.
Alles gaat : een gynaecologisch onderzoek, een tampon, een vinger, … ‘t Is wel vervelend, maar het gaat. Maar van het moment dat er echt gevreeën moet worden, gaat alles op slot. Vreselijk frustrerend gewoon !!!

Shopping Cart