Blij dat ik deze site ontdekt heb

Sarah

hey Lotte,

wat ben ik blij dat ik deze site ontdekt heb. Ik denk dat ik ook vaginisme heb, ik ben er bijna zeker van en het beheerst mijn leven. Ik voelde mij niet perfect en ik heb het gevoel dat ik mijn partner niet kan geven wat zowel ik als hij wil. Maar ik wil wel zeggen dat ik een heel lieve partner heb, die mij verstaat, we kunnen er ook over babbelen.
Dit probleem is er al een hele tijd, ik ben vorig jaar naar een gyneacoloog geweest en die zei dat mijn bekkenbodemspieren constant gespannen staan. Dus kreeg ik ook de oefeningetjes voorgeschoteld maar die helpen niet.
Ik wil graag een consultatie met een seksuologe om oplossingen te zoeken. Ik zat werkelijk in zak en as maar nu ik deze site gelezen heb, voel ik mij heel wat beter.
Ik heb ook al gekeken naar die site om seksuologen op te zoeken in je buurt maar ik weet niet goed welke gespecialiseerd zijn in mijn problematiek. Kun jij mij daarbij helpen? Ik woon in Vichte, dicht bij Kortrijk maar ik zie er geen graten in om gans België af te reizen om dit probleem op te lossen.
vriendelijke groetjes en dankuwel

Sarah

Sarah

hey Lotte,

ik heb een vraagje, zou het eventueel mogelijk zijn om met u een afspraak te maken. Jij bent gespecialiseerd in deze problematiek en ik heb al, raar maar waar, een vertrouwd gevoel met jou.
Hoe doe ik dit het best? Neem ik contact op via mail of bel ik u op?
met vriendelijke groeten

Sarah

Lotte Loones

Beste Sarah,

Vooreerst wil ik je bedanken voor het vertrouwen dat je in me stelt. Ik ben zeker bereid je verder te helpen.

Als je dit wenst kan je me altijd contacteren op het mailadres info@lotteloones.be voor meer informatie omtrent de behandeling.

Vriendelijke groet,
Lotte Loones

PS: Seksuologen in je buurt kunnen opgezocht worden via de website www.seksuologen-vlaanderen.be.

Shopping Cart