Kinesitherapie in Nijmegen?

Roos

Beste Lotte Loones,

Je site spreekt me zeer aan. De manier waarop je over vaginisme schrijft ( met veel begrip, respect) trekt mij over de streep om eindelijk iets aan mijn lang verstopte probleem te doen. Dank daarvoor! Ik vermoed dat ik hoor bij de categorie vaginistische vrouwen die in een vicieuze circkel van angst-spanning-pijn-meer angst terecht is gekomen. Voor zover ik het kan beoordelen lijkt jouw soort behandeling bij mij te passen. Echter, ik woon in Nijmegen. Jij hebt ongetwijfeld een uitgebreid netwerk van professionele contacten. Kun je mij een kinesitherapeut, gespecialiseerd in bekkenbodemreeducatie aanbevelen, in de buurt van Nijmegen?

Hartelijk dank!
groet van Roos

Lotte Loones

Beste Roos,

Ik ken niemand persoonlijk in Nederland die vaginisme behandelt, maar je kan de bestaande seksuologen wel opzoeken via de website van de Nederlandse vereniging voor Seksuologie (www.nvvs.info, rechtsboven klikken op ‘zoek seksuoloog’).
Het is ook zo dat in Nederland de artsen gespecialiseerde bekkenbodemtherapeuten kunnen opzoeken (ze hebben een kwaliteitsregister waar ze dit kunnen opvragen). Er is dus een grote kans dat je huisarts je hiermee dus gerichter verder kan helpen. Verder is het zelfhulppakket misschien ook een optie.

Ik wens je alleszins veel succes toe met je verdere zoektocht!

Mvg,
Lotte Loones

Shopping Cart