Zelfhulp

Amke

Dag Lotte,

Ik ben 19 jaar en ik denk dat ik last heb van vaginisme. Ik ben nu iets meer dan 1 jaar samen met mijn vriend en heb nog geen betrekkingen kunnen hebben omdat ik hierbij teveel pijn en spanning ervaar. Ik heb het probleem zelf al proberen aan te pakken maar zonder resultaat.
Ik durf niet alleen naar een gynaecoloog of seksuoloog te gaan. Toen ik op de website terechtkwam, zag ik dat het mogelijk was om dit via zelfhulpmodules te behandelen.
Ik zou hier graag mee willen starten. Graag had ik meer informatie gewenst over dit zelfhulppakket en kan u me laten weten of dit een oplossing kan bieden voor mijn probleem.

Alvast bedankt,
Amke

Lotte Loones

Beste Amke

Ik begrijp je probleem en je keuze voor de begeleide zelfhulpmodules om je vaginisme-probleem aan te pakken.

Het zelfhulppakket kan opgestuurd worden per post en bestaat uit een stappenplan met 7 zelfhulpmodules, een fantoomsetje en glijmiddel.
De doelstelling van het stappenplan bestaat erin gemeenschap op een positieve manier mogelijk te maken, zowel voor jezelf als voor je partner.

Ik ben altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen, je gevoelens… bij elke stap.
Ook als je je ergens onzeker over voelt, mag je me contacteren, want zo weet ik waar voor jou de specifieke moeilijkheden liggen en kan ik je hierbij steunen en zo goed mogelijk verder helpen.
Het is dus zeker niet de bedoeling dat je iets tegen je zin of wil doet, we zoeken samen naar een gepaste oplossing.

De zelfhulptherapie voor de behandeling van vaginisme kan van start gaan wanneer je dit zelf wenst na het invullen van je adresgegevens op het bestelformulier op de website www.vaginisme.be. Het zelfhulppakket wordt je binnen de 7 werkdagen opgestuurd, in een discrete verpakking zonder verwijzing naar deze website.

Ik hoop dat dit een voldoende antwoord is op je vragen en je wat meer duidelijkheid hebt gekregen.

Ik wens je alleszins heel veel succes om stap voor stap je weg te vinden naar een positieve seksualiteitsbeleving!

Mvg,
Lotte

Shopping Cart